MPa Enginyers

MPa enginyers és un despatx dedicat al càlcul i consultoria d'estructures fundat el 2011 a Granollers, Barcelona.

La nostra filosofia és considerar el càlcul estructural com un projecte d'enginyeria dins del projecte d'arquitectura, buscant la sinergia entre les dos parts.

Els membres del nostre equip tenen una llarga trajectòria en el món del càlcul estructural i es gracies a això i a la passió per la nostra feina, que oferim els millors resultats en front a tots els reptes que se'ns presenten.

Des de 2011 hem treballat en un gran nombre de projectes d'estructures, abastant un ventall de tipologies des d'intervencions de petita escala fins a projectes de gran superfície.

Tenim experiencia amb un gran nombre de sistemes, tecnologies i materials, des del més clàssic i convencional (acer, formigó, fusta) fins al més modern i innovador (estructures mixtes, amb polímers i resines, fibres, vidre estructural, etc.).

Treballar amb MPa enginyers és garantia de compromís, ja que oferim el nostre bon fer i experiència a tots els nostres clients, amb tota la passió i dedicació que sentim per la nostra feina.

Apostem per mantenir un contacte directe i proper amb els nostres clients, adaptant les solucions i resultats a les seves necessitats.

Creiem en l'aprenentatge continu i permanent, per poder oferir coneixement molt profund i en evolució, actualitzat i ampliat dia a dia.